Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
TipBlackjack Gold

Atlantic City Blackjack Gold: jucați pentru distractie!

Pentru toți iubitorii și cunoscători români, ai game blackjack de la producătorul Microgaming, vă propunem spre examinare jocul Atlantic City Blackjack Gold. Această versiune de blackjack este una dintre cele mai populare jocuri for fun, din întreaga lume. Rules lui pot fi numite clasice, adică nu va fi dificil să înțelege-ți regulile de club și să începe-ți jocul (inclusiv în versiunea mobilă ). În online blackjack sunt folosite 8 pachete a câte 52 de cărți fără jokeri, care sunt amestecate după fiecare mână.

La începutul jocului puteți să atrageți atenția, cât de bine și credibil este aranjată table. În colțul stâng de jos a ecranului, sunt chips cu diferite valori nominale. În blackjack free online există posibilitatea de a juca doar cu o singură mână, în scopul de a urmări statisticile și strategy de joc, precum și pentru a schimba setările, puteți utiliza panoul din partea de jos a ecranului. Pe site-ul multăbaftă.com și în system wiki, sunt descrieri roulette, în care se poate juca fără download și cu trainer.

Atlantic City Blackjack Gold Microgaming screenshot

Sfaturi și strategii actuale in joc

Toate regulile de acumulare a punctelor în free online blackjack,sunt standarde. Cărțile de la doi până la zece, vă vor aduce puncte în propria egalitate, iar zece puncte vă pot aduce:

  • valetul
  • dama
  • regele

Un as în free blackjack online, poate aduce 11 sau 1 punct, în dependență de cărțile cu care face combinațiile.

Odată ce ați făcut un pariu în blackjack online,puteți începe distribuția cărților, iar pentru aceasta trebuie să apăsați pe butonul Deal. Dumneavoastră și dealer primiți câte două cărți, cărțile dvs. vor fi deschise, iar dealerul va fi cu o carte închisă. Dacă ați combinat blackjack, pariul va fi plătit 3:2. Jucătorul roman își poate asigura cărțile, în cazul în care dealerul va avea un as sau o duzină.

De îndată ce dealerului va acumula 21 de puncte pe masă, pariul va fi plătit 2:1. Când victoria în online blackjack free, va fi standard, când ați acumulat mai multe puncte decât dealer, (fără a depăși 21puncte ), plata dumneavoastră va fi de 1:1. În online casino blackjack, dealerul nu are dreptul să adauge cărți, dacă el deja a acumulat 17 puncte. Dacă aveți două cărți de aceeași valoare nominală, aveți odds să le separați, dar nu mai mult de 3 ori.

Concluzii pentru jocuri mobile online

Atlantic City Blackjack Gold este disponibil fără descărcare, iar jucătorii români pot mări șansele la câștig, jucând cu antrenor. În recenziile de pe Multă Baftă, găsiți multe tips cu privire la jocul profitabil, precum și descrierea modurilor de joacă la blackjack și ruletă, și multe alte lucruri interesante. Despre jocul blackjack online free, puteți afla mai multe, cercetând sistemul wiki.

înregistrari similare