Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Free spins

Slot machine South Park: Reel Chaos – aventurile vă așteaptă!

Nu mult timp în urmă, compania Net Entertainment (Net Entertainment) a bucurat fanii popularului serial de desene animate “South Park”, dedicând lui un online video-slot fără download, în care au fost implementate funcții interesante. Acum, Net Ent dezvoltând tema, a prezentat un nou model, creat pe baza aceluiași film de animație.

South Park: Reel Chaos NetEnt jocuri slot screenshot

Aceste jocuri slot machine gratis au primit denumirea de South Park – Reel Chaos. După testarea acestor jocuri slot gratis, pe Multa Bafta ne grăbim să vă anunțăm, că s-au adăugat opțiuni chiar mai distractive, grafică a devenit și mai elegantă și au apărut multe alte avantaje.

Caracteristici generale pentru jocuri slot machine South Park: Reel Chaos

“South Park: Reel Chaos” este încă un membru al familiei de video jocuri slot cu 3 rânduri de imagini, aranjate pe 5 tambururi. A juca la jocuri slot gratuite, clienții de cazinouri online, pot exclusiv folosind douăzeci de linii active, depunând pe fiecare poziție până la 10 monede.

Amplitudinea valorii acestora, în jocuri casino slot South Park – Reel Chaos, este de la unul la cincizeci de cenți. În consecință, miza maximă pe spin ajunge la o sută de euro.

În jocuri gratis slot Reel Chaos sunt prezentate:

  • imagini obișnuite și speciale,
  • diferite runde bonus,
  • rotiri gratuite,
  • mai multe valori al multiplicatorilor,
  • precum și alte caracteristici interesante al gameplay-ului.

Creatorii de video- jocuri slot free au anunțat că procentul teoretic de retur este la nivel de 96,8%.

Caractere speciale la aparatele de joc Reel Chaos

Pe tambururile la netent games South Park – Reel Chaos, sunt ilustrate, desigur, personajele principale ale desenului animat cu același nume. De asemenea, pe ele se pot vedea cărți de la zeci la as și mai multe caractere speciale: trei tipuri de simboluri Wild și Bonus.

Toate tipurile de Wild apar pe oricare poziție și înlocuiesc orice alte imagini, în afară de Bonus. Ele apar, cum într-un spin obișnuit, atât și în timpul rotirilor bonus.

Bonus apare pe prima, a treia și a cincea poziție. Atunci când acestea se dovedesc a fi simultan pe ecran, începe runda Mintberry Crunch Epic Bonus

Iar pentru a afla mai multe cu privire la runda bonus și alte opțiuni profitabile, începeți a juca chiar acum pe multabafta.com. Spor la joc!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*