Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Game, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Sloturi online Fortune Teller

Stilul de viață al romilor, oamenilor nomazi ai planetei, atrage întotdeauna multă atenție. Iar capacitatea femeilor rome de a prezice exact viitorul fac să creadă toată lumea în destin, chiar ș pe cei care nu au crezut niciodată.

Compania NetEnt, producatoare de slot games şi aparate de joc interesante cu şi fără download, îşi încântă şi de data aceasa fanii de misticism dezvoltând jocuri slot gratuite Fortune Teller 3D – nişte jocuri slot gratis colorate care ne povestesc despre viața romilor.

Fortune-Teller-slot-netent-ss

Activând aceste jocuri slot machine, jucătorii se află pe un drum de ţară. O căsuţă păcătoasă și zdrențuită va apărea în fața lor și le va oferi o ospitalitate nemaivăzută. În interiorul acesteia, obosită de așteptare va fi Gypsy Queen – o proorociță şi ghicitoare cunoscută. Ea va deschide cărţile sale misterioase, se va uita lung în globul de cristal și va prezice cu exactitate o mulțime de evenimente placute, inclusiv premii bogate şi câştiguri mari. Doar aceste jocuri slot machine gratis oferă astfel de experienţe pe portalul online Multa Bafta, de pe www.multabafta.com.

Predicţiile sloturilor Fortune Teller

Jucând jocuri slot gratuite Fortune Teller, veţi vedea cum o tabără de țigani a tăbărât corturile sale în deșert, departe de drum. Jucătorului, fără înregistrare și fără SMS îi apare o oportunitate excelentă de a face cunostinţă cu obiceiurile și modul de viață al oamenilor nomazi. În timpul jocuri gratis slot, cântecele frumoase ale romilor nu vor înceta iar grafica 3D colorată vă va oferi emoții rare și va crea o euforie specială. Încercaţi şi voi acum aceste jocuri casino slot pentru a retrăi astfel de emoţii. Alegeţi jocuri slot free dacă nu doriţi să riscaţi bani reali.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*