Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol, Multiplier

Football Star: joc cronometrat la Campionatul mondial de fotbal

Având în vedere numărul mare de jocuri video cu tematică sportivă și în primul rând, de simulare de fotbal de tip FIFA și PES — nu este de mirare că societatea Microgaming high-end de un dezvoltator de jocuri slot free pentru cazino online, de asemenea, a decis să-i elibereze și pe slotul “de fotbal”, Football Star.

Football Star microgaming jocuri slot screenshot

Descriere pentru jocuri slot Football Star

Pentru început, se poate spune că acest joc slot a fost creat cu ocazia petrecerii a Campionatul mondial de fotbal. Personajele de bază a acestor games sunt stelele de fotbal, dar acest lucru poate fi înțeles din denumirea lui.

Aceste slot machine gratuite au cinci role, trei rânduri de imagini de pe ecran și 243 de moduri de formare a combinaților de plată . Linii convenționale și active nu în jocuri casino slot nu sunt. Pentru a câștiga, aveți nevoie pentru a colecta mai multe imagini identice pe rolele vecine , începând cu prima rolă de la stânga. Toate aceste avantaje sunt disponibile pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com.

Caractere întâlnite în jocuri slot gratis Football Star

În jocuri slot gratuite sunt 10 caractere, pentru care veți primi plăți din calculul de la tarife minime.

  • Wild logo-ul Football Star. Acest simbol apare doar pe ultimele trei role. El este benzi lungi și înlocuitor pentru alte imagini, cu excepția Scatter
  • Scatter în jocuri slot machine gratis – o minge. Trei, patru sau cinci astfel de imagini dau o plată în valoare de cinci, cincizeci sau două sute cincizeci de pariuri comune

Bonusurile în jocuri gratis slot Football Star

În modul standard în aparate Football Star se prevăd bonusuri aleatorii, care se activează fără acțiuni din partea jucătorului – prezicerea apariției lui este imposibilă.

Slot Football Star va fi pe plac și pentru iubitorii de fotbal și pentru fanii de joc de noroc, deoarece acest slot combină cu măiestrie un joc captivant și posibilități excelente de a dobândi recompense în sume valoroase. Numai Microgaming poate oferi așa jocuri slot machine înteresante. La fel ca și vestitul netent, care ne oferă jocuri fără download, pe Multă Baftă.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*