Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:9
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Jucaţi online Dead or Alive pe multabafta.com!

Jocuri slot Dead or Alive aduce jucătorii în orașul Texas în Vestul Sălbatic, unde criminalii disperaţi și nemiloşi supun localnicii şi îi fură cu mâinile lor lacome. În aceste jocuri slot gratis, fiecare jucător poate juca rolul unui cowboy și ajuta șeriful local, cu atât mai mult că pentru fiecare cap se oferă o recompensă foarte generoasă iar pentru uciderea unuia – un sac de aur! Condițiile specifice ale acestor jocuri slot machine subliniază interfața sumbră și muzica tulburătoare cu diverse efecte speciale netent.

Dead-or-Alive-slot-netent-ss

Joacă gratuit şi fără download Dead or Alive

O luptă serioasă pe 5-role și 25 de linii de plată are loc la cel mai înalt nivel doar cu ale noastre jocuri slot machine gratis. Pentru a fi în formă bună, este recomandat de a juca gratuit și fără înregistrare, iar studiind tacticile şi strategiile corecte, vă puteți alătura luptei netent. Pariul maxim poate ajunge la 18 € , iar suma câștigătoare la  54 000 €! Simbolurile sunt cizmele Sheriff-ului, pălăria de cowboy, paharul de lichior, precum şi alte etichete și carduri de simboluri. Simbolul Wild acționează ca o reclamă pentru capturarea criminalilor vânaţi, care însă nu activează runda de bonus.

Jocuri slot gratuite Dead or Alive

Jocuri gratis slot Dead or Alive oferă mari posibilități jucătorilor și dă un motiv în plus de a se gândi la banii care pot fi câştigaţi la sfârşitul jocului. A fi jucător online al acestor jocuri casino slot poate fi uneori foarte profitabil! Doar jocuri slot free Dead or Alive vă vor învăţa să fiţi capabili să rețineţi toţi criminalii şi să primiţi în schimb o mulțime de monede de aur! Încercaţi acum pe multabafta.com aceste aparate de joc gratuite şi distraţi-vă la maxim cu games sloturi din confortul casei dumneavoastră.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*