Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
TipAmerican

American Roulette: divertisment pentru cunoscători

Printre fanii american roulette game sunt mulți oameni, care spun că au învățat toate caracteristicile jocului și știu cum să-l bată. Dar există oameni care consideră american ruleta joc o loterie imprevizibilă. Unii preferă ruleta american online gratis,-alții pe bani reali. În casino online este posibil de a practica pro american ruleta fără investiții semnificative.

A juca free american roulette, fără înregistrare și contribuții pot toți doritorii români pe multăbaftă.com. Fiecare poate juca american rulete online free, fără înregistrare. Chiar dacă unele site insistă asupra înregistrării pentru a juca american roulette online free faptul este o raritate.

NetEnt American Roulette Multabafta screenshot

Descriere pentru ruleta americană

Compania Net Entertainment, oferă software de calitate superioară pentru american ruleta online. Ce permit atât jocul pentru câștig cât și joc ruletă gratis american. Jocul e foarte popular printre români. Dacă vorbim despre aparatul prototip pentru ruleta american online acesta e o roată.

American roulette online, e numită ruleta 00. La jocuri cu ruleta american roata este împărțită în 38 de numere – de la 0 la 38 – împrăștiate întâmplător. Fiecare joacă cu o culoare de chips-uri, care diferă de chips-urile celorlalți jucători. Strategie pentru american ruleta gratis sunt simple.

Dealerul rotește de ruletă și eliberează o minge mică pe ea. Jucătorii plasează pariurile așteptând până mingea cade pe un sector, dealer-ul anunță rezultatele. Scopul joc ruleta american este de a ghici unde aterizează bila.

Pariurile posibile in jocul de noroc Ruleta Americana

Sunt mai multe metode de pariere in ruleta americană:

  • Pariu pe un singur număr, inclusiv 0 sau 00
  • Pariu pe două numere. Cipurile sunt plasate pe linia ce desparte două numere
  • Pariu pe trei numere. Cipurile sunt plasate pe linia verticală, limitând numărul din stânga sau din dreapta
  • Pariu pe patru numere. Chip-ul este plasat la intersecția de 4 numere
  • Pe două rânduri transversale, inclusiv 0
  • Pe două rânduri transversale inclusiv 0 și 00
  • Pe două rânduri transversale, sunt selectate 6 numere
  • Pariu pe coloană. Chip-urile sunt plasate pe teren negru sau roșu, par și impar

Cum sa castigi la ruleta american este o temă discutabilă, deși american roulette strategy sunt mai multe. Cele mai populare strategii ruleta american folosite de români, sunt bazate pe modificarea valorii pariurilor în funcție de sumele licitate anterior. Există sisteme bazate pe proprietățile legii de distribuție de probabilitate binomială, teoria numerelor mari, teoria haosului.

Dar cea mai bună strategie de câștig pe care o recomandă Multă Baftă la jocuri american ruleta este să jucați pe soft-urile companiilor de încredere ca NetEnt, pentru ca la aparatele de tip ruletă. În general, la jocurile virtuale, programele pot fi comandate din afară și pot duce jucătorii în pierderi. Jucătorii experimentați nu se vor plictisi de a juca la ruleta pro americană, iar începătorii pot testa puterea lor jucând ruleta online gratis.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*