Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt

Noile sloturi online Victorious!

Aparate de joc netent Victorious sunt jocuri slot gratuite fără download disponibile tutoror pe portalul Multa Bafta pe multabafta.com. Deci puteţi juca la nişte games slot triumfătoare ale companiei Net Entertainment. Aceste jocuri slot gratis duc jucătorii în vremea romanilor, pe timpurile lui Cezar cu războaie și gladiatori. Design-ul la jocuri slot machine Victorious este destul de simplu. Simbolurile jocuri slot machine gratis au fost create în mod clar și concis. Victorious-slot-netent-ss

Caracteristicile tehnice ale sloturilor Victorious

În jocuri slot gratuite Victorious sunt cinci role şi zece niveluri de pariuri. Jocuri gratis slot se activează tastând butonul cu săgeată rotundă. Utilizați butonul Level pentru a alege valoarea pariului, faceți clic pe Coin Value pentru a seta valoarea monedei. Butonul Autoplay este folosit pentru a porni automat jocuri casino slot. Pentru a plasa pariul maxim, trebuie să utilizați Max Bet.

Simbolurile slotului Victorious

Cununa de lauri este simbolul rotirilor gratuite ale acestor jocuri slot free. Trei (sau mai multe) de astfel de simboluri activează rotirile gratuite. Cinci caractere = 25 rotiri gratuite. Patru caractere = 20 rotiri gratuite. Trei caractere = 15 rotiri gratuite. Pentru a activa rotirile gratuite, simbolurile cu cunună de lauri ar trebui să cadă la rând. Golden Eagle – un alt simbol sălbatic. Simbolul vulturului poate substitui toate celelalte simboluri. Combinația câștigătoare este plătită în caz de apar trei sau mai multe caractere pe diferite tambururi în mod succesiv. Astfel combinația de două simboluri  nu este considerată avantajoasă.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*