Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt

Jucaţi aici slotul Pandoras Box

Pandora – în conformitate cu mitologia greacă aceasta este prima femeie de pe pământ, și în aparate de joc online fără download Pandoras Box de la NetEnt este zeiţa care este înzestrată cu toate calitățile divine. Când se deschide cutia Pandorei se intră în lumea morții, cerţii, urei și crimei care au distrus speranța existenței unei lumi ideale. După regulă, de fiecare dată când cutia este deschisă – în această lume vin lucruri rele și negative. La fel se întîmplă şi când jucaţi la aceste sloturi games gratuite pe multabafta.com. Pandora's-Box-slot-netent-ss

Simboluri cheie ale Pandoras Box

În jocuri slot gratis Pandoras Box aveţi o mulţime de oportunităţi. Puteți ajusta numărul de linii active în rândul celor 20 existente sau alege o sumă adecvată pentru a face un pariu. Aceste jocuri slot machine în stil grecesc creează o atmosferă de pe acele vremuri, când a şi apărut mitul Cutiei Pandorei. Jucând jocuri slot machine gratis Pandoras Box veţi vedea pe ecran: literele alfabetului scris în viță de vie, un instrument de lucru vechi, un măslin, o cască a vechiului războinic și o amforă. Cu toate acestea, cel mai important simbol pe rolele acestor jocuri slot gratuite este Zeus, care este un simbol sălbatic şi care poate înlocui orice simbol şi dubla suma pariată, doar pe Multa Bafta!

Jucaţi online – fără înregistrare

Jocuri gratis slot Pandoras Box vă va implica în marile tradiții ale trecutului din epoca greacă și vă va dărui multe surprize. Ideea principală a acestor jocuri casino slot este de nu a permite nimănui să deschidă cutia Pandorei, pentru a nu  agrava situația deja dificilă. Compania NetEnt oferă toate sfaturile de care aveți nevoie  pentru a juca jocuri slot free online si fără înregistrare.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*