Yggdrasil Gaming - Multabafta.com cazino jocuri developer slider
string(16) "yggdrasil gaming"

Yggdrasil – o legendă devenită realitate

Sub ramurile arborelui sacru Yggdrasil, potrivit legendelor popoarelor nordice, se întâlnesc zei, muritorii de rând, și, de asemenea, creaturi mitice. Acest arbore servește un portal în fiecare dintre nouă lumi situate împrejurul acestuia, inclusiv și cea a oamenilor muritori.

Anume această misterioasă poveste a devenit o sursă de inspirație pentru creatorii de software Yggdrasil. Lumea virtuală creată de acest, deja, faimos brand, captivează jucătorul, îi permite să scape de agitația de zi cu zi. Iar recompensa adusă de joc poate fi chiar credința în steaua norocoasă.

Scurt istoric a dezvoltatorului

Compania a fost înființată în Suedia în anul 2013. Compania are sediul central în Malta, cu un birou de dezvoltare în Cracovia, Polonia. Serverul de jocuri se bazează pe mai multe generații de dezvoltare a platformei și este certificat de case de testare externe.

Produsele companiei și tehnologii inovatoare

Portofoliul Yggdrasil conține o gamă largă de jocuri populare de cazino, inclusiv: Chibeasties, Cyrus Virus, Zeppelin Cazino, Jokerizer, Winterberries, Reef Run, slot progresiv Milioane Joker și Dark Joker Rizes. Nu sunt atât de multe, dar calitatea acestora compensează cantitatea. Portalul multabafta.com va completa, pentru jucătorii români, informațiile despre noutățile brandului.

Printre inovațiile propuse, puteți selecta o categorie specială de produse:

  • Lotto-express
  • Jocuri pentru telefoane mobile
  • Video scratch
  • Jocuri de cărți clasice și altele

Absolut toate jocurile funcționează în baza tehnologiei unice NUMB3R L0V3RS. De asemenea, sunt populare jocurile create cu utilizarea tehnologiei de pionierat iSENSETM, printre care se numără Holiday Cash, Piggy Bank, King for a Day. În baza unor astfel de jocuri este principiul de joc cu carduri răzuibile, atât de iubit de către mulți utilizatori, inclusiv și din România.

Este demn de remarcat și creativitatea jocurilor Free Rounds, Rapid Play, Double-Up și altele. Procesul de joc este caracterizat de o viteză mare și de prezența audio plăcută.

Fanii brandului nu vor trebui să descarce jocurile – toate acceptă tehnologia Flash. Producția de la Yggdrasil Gaming poate fi în meniul cazinourilor populare, de genul Unibet, Mr. Green, Euroslots și altele.

Suportul tehnic oferit de dezvoltator

Pentru a contacta reprezentanții companiei, e necesar de completat un formular pe site-ul oficial al brandului.

Concluzii referitor la dezvoltator

Deocamdată, principala linie de producție rămân jocurile din categoria de cărți, cu toate acestea, compania îmbunătățește activitatea și în domeniul de dezvoltare de slot machines. Rămâne doar să sperăm, că Yggdrasil Gaming, ca și copacul mitic scandinav, va crește și va consolida pozițiile sale, încântând fanii români cu jocuri noi!

Jucați și aflați ceva nou zi de zi pe multabafta.com!

Lasă un comentariu


*