Tipurile de jocuri ca la aparate cu 77777

Fiecare dintre aceste jocuri ca la aparate posedă anumite caracteristici care le fac îndrăgite de o anumită categorie de jucători, care le diferenţiază în funcţie de preferinţelor lor. Unii jucători preferă jocuri ca la aparate gratis, axându-se în mod exclusiv pe îmbunătăţirea aptitudinilor şi pe relaxare, în timp ce alţi jucători preferă jocuri ca la aparate cu 77777 care le oferă posibilităţi multiple de câştig coroborate cu o tematică bine aleasă şi pusă în acţiune, care încântă prin grafică, animaţii şi partea audio. Indiferent de stilul preferat, în momentul actual, există următoarele tipuri de sloturi:

  • Jocuri ca la aparate tradiţionale – acestea au un minim de simboluri (3 pe o rolă), o singură line, iar pentru a câştiga este nevoie ca pe rolă să fie afişate aceleaşi simboluri. Desigur, tipul acesta de sloturi prezintă şi versiuni contemporane, mai complexe, cu 3 role, dar principiile de funcţionare şi de câştig au rămas neschimbate.
  • Jocuri ca la aparate video – succesoarele sloturilor tradiţionale, următoarele pe linia evoluţiei, aceste tipuri de jocuri ca la aparate gratis au 5 role şi pot ajunge până la 25 de linii de plată, oferindu-le jucătorilor posibilităţi de câştig mai mari, cu toate că şansele de a le obţine sunt relativ decente. Impresionează prin prezenţa unor elemente grafice şi sonore îmbunătăţite, precum şi a unor animaţii care le fac mai spectaculoase.
  • Jocuri ca la aparate cu multiplicatori- accentul în cazul acestui tip de jocuri de sloturi se pune pe prezenţa multiplicatorilor care îl scutesc pe jucător de plasarea unor pariuri maxime pentru a putea obţine câştigul maximal.
  • Jocuri ca la aparate cu bonusuri – prezenţa rundelor bonus care sunt integrate în aceste jocuri ca la aparate cu 77777 şi care se declanşează în momentul în care este bifată combinaţia specifică deschide calea unui alt joc (joc în joc) în care jucătorului îi sunt oferite diferite oportunităţi de câştig (multiplicarea mizei, rotiri gratuite, etc.).
  • Jocuri ca la aparate progresive – tipul acesta de joc este construit pe modul de funcţionare al sloturilor video, adăugându-i-se un premiu cumulativ, din pariurile plasate de toţi ceilalţi jucători ai aceluiaşi joc, dintr-o reţea de casinouri online.
  • Jocuri ca la aparate cu 243 moduri de câştig – genul acesta de jocuri ca la aparate gratis îi oferă jucătorului 243 de oportunităţi de câştig, combinaţiile câştigătoare apărând pe orice linie.
  • Jocuri ca la aparate 3D – se bazează pe folosirea elementelor 3D, ceea ce înseamnă o calitate superioară a graficii şi a animaţiilor.

Alege oricare dintre aceste jocuri ca la aparate gratis şi bucură-te de adrenalină din plin şi distracţie cât încape!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*