Termeni și Condiții/Terms & Conditions

Definirea termenilor folosiți în cadrul secțiunii “Termeni și Condiții”

MultaBafta.com este o platformă de jocuri de cazinou disponibile în mod gratuit și un site care le prezintă persoanelor interesate diverse articole și informații despre jocurile de cazinou și cazinourile la care aceștia pot juca, fie pe bani reali, fie pe bani virtuali. În cadrul secțiunii “Termeni și Condiții” ne vom referi la site-ul și platforma Multă Bafta.com prin utilizarea denumirii în mod specific sau prin folosirea cuvintelor “Noi”, “Site-ul”, “Platforma” sau orice altă combinație de cuvinte din care reiese în mod clar sau prin asociere că este vorba despre site-ul/platforma MultaBafta.com.

Utilizator – este termenul care desemnează orice persoană fizică, persoană juridică, bot, robot sau orice formă de accesare a site-ului nostru în mod automat, care are scopul de a vizualiza, de a publica, de a descărca sau de a copia conținut de pe aceasta.

Conținut – desemnează orice informație prezentată de către Site sub forma articolelor, fluxului de informații/date, discuțiilor, comentariilor, a spațiului publicitar și conținutul acestui spațiu, indiferent că este vorba despre imagini, video sau text.

Serviciu – prin acest termen se înțelege furnizarea de acces la site-ul MultaBafta.com utilizatorului.

Accesare site-ului MultaBafta.com și acceptarea prezenților Termeni și Condiții

Platforma oferă acces tuturor utilizatorilor care îndeplinesc condițiile legale de accesare a unui astfel de conținut, în speță, la data accesării Site-ului au îndeplinit vârsta legală de 18 ani. Accesarea Platformei se face numai în scopul obținerii de informații legate de Conținutul oferit de către Noi, orice altă utilizare, în scopuri diferite fiind strict interzis și neavenită.

Pentru utilizarea acestui Serviciu, Noi va oferim acces necondiționat, în mod gratuit, fără niciun fel de obligație din partea dvs (decât cu excepția acelor cazuri în care va fi menționată în mod explicit solicitarea îndeplinirii unor astfel de obligați din partea Utilizatorului), în acest caz așteptând din partea dvs o atitudine și un comportament civilizat, bazat pe respect pentru Site și ceilalți Utilizatori. Puteți accesa această Platformă atât de dispozitivele statice (de tip desktop), cât și de pe cele mobile (tabletă sau telefon mobil). Vă oferim o conexiune securizată la fiecare accesare, dar, nu ne asumăm nicio responsabilitate în ceea ce privește eventualele breșe în securitatea Site-ului, de aceea vă recomandăm să verificați de fiecare dată când accesați Site-ul nostru dacă modul securizat este activ.

Obiectivul site-ului Multă Bafta.com este de a le oferi Utilizatorilor o gamă cât mai variată de informații și date legate de jocurile de cazinou și cazinourile în care acestea pot fi jucate, în acest sens echipa noastră elaborând materiale cu caracter general și specific legate de aceste jocuri de cazinou și cazinourile online unde pot fi accesate, sfaturi, ponturi și orice tip de articole de blog care le oferă Utilizatorilor acces la informații care le pot fi utile. În plus, le oferim Utilizatorilor noștri posibilitatea de a testa în mod gratuit o gamă diversificată de jocuri de cazinou, care sunt disponibile în mod direct, fără descărcare, din browserul computerului sau al tabletei/telefonului mobil.

Accesarea site-ului Multă Bafta.com înseamnă în mod automat acceptarea necondiționată a prezentilor Termeni și Condiții, ceea ce atrage asumarea obligației de respectare a acestora și, în caz de nerespectare a acestora, exercitarea de către Noi a tuturor măsurilor pe care le considerăm necesare pentru limitarea accesului Utilizatorului la folosirea Site-ului nostru. Gândiți-va că acești Termeni și Condiții sunt asemenea unui contract între Părți, în care fiecare își asumă responsabilitatea în cazul nerespectării și încălcării clauzelor contractuale.

Platforma Multă Bafta.com are dreptul de a schimba oricând dorește și consideră necesar Termenii și Condițiile accesării Site-ului , caz în care, noii Termeni și Condiții vor intra în vigoare imediat ce au fost publicate pe Site, fără să fie necesară notificarea în prealabil a Utilizatorilor. Aplicabilitatea noilor Termeni și Condiții au efecte ultra-active (pentru viitor), nu retroactive.

Conţinutul Site-ului Multă Bafta.com

Recomandăm tuturor persoanelor minore (care au vârsta sub 18 ani) să nu folosească platforma Multabafta.com și nici cazinourile online recomandate, dat fiind faptul că există filtre de vârstă (în cazul nostru) și solicitarea verificării identității titularului de cont (procedura KYC) în cazul cazinourilor online, care vor conduce în mod automat la limitarea accesului pe aceste platforme de jocuri de cazinou.

Toate informațiile care se regăsesc în cadrul Site-ului MultaBafta.com au un caracter informativ, ceea ce înseamnă că Noi nu ne asumăm nicio responsabilitate în ceea ce privește eventualele pierderi de natură financiară pe care le pot suferi cei care utilizează serviciile Site-ului nostru, alegerea cazinoului sau a modului de a plasa mize într-un joc de cazinou fiind responsabilitatea Utilizatorului. Vă recomandăm să verificați înainte de a vă înregistra pe un cazinou recomandat de către Noi sau a plasa un pariu la un joc de cazinou pentru că este foarte posibil să apară anumite modificări față de datele și informațiile pe care vi le-am furnizat (actualizarea ofertelor, jocurilor, etc. din partea respectivului cazinou online)

Multă Bafta.com nu-şi asumă responsabilitatea pentru acțiunile Utilizatorilor care aleg să se înregistreze și să joacă la cazinourile recomandate sau promovate pe Site. În acest caz, responsabilitatea le aparține în totalitate Utilizatorilor. Scopul Platformei noastre este de a vă oferi informații și date, precum și posibilitatea de a testa în mod gratuit diverse jocuri de cazinou, fiind, așadar, un site cu caracter de informare în ceea ce privește lumea cazinourilor și a jocuri de cazinou online, nicidecum un furnizor.

De fiecare dată când alegeți să plasați o miză pe un joc de cazinou sau să vă înregistrați și să jucați la un cazinou online dintre cele recomandate și promovate de către Noi, vă asumați obligativitatea acceptării și respectării Termenilor și Condițiilor respectivelor platforme de jocuri de cazinou online. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul postat pe Site-ul nostru de către cazinourile partenere, Utilizatorul având obligația de a se informa despre fiecare dintre aceste date și informații, pe propria răspundere.

Drepturile de proprietate intelectuală

Accesul pe Site-ul Multă Bafta.com este liber și gratuit, oferindu-le Utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza și printa pentru uzul personal conținutul acestei Platforme. Totuși, în lipsa unui acord exprimat în mod expres și în prealabil obținut din partea Noastră, copierea conținutului site-ului Multă Bafta.com  este strict interzisă . În lipsa acordului expres (menționat în formă scrisă) al Platformei Multă Bafta.com, conținutul nu poate fi reprodus parțial sau integral, nici măcar modificat.

Conținutul Site-ului MultaBafta.com, în întregimea sa (articole, elemente de grafică, fotografii, software, logo-uri sau orice alt material prezent pe Site-ul Nostru) sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor și sunt proprietatea Multă Bafta.com sau a partnerilor săi. Este interzis, de asemenea:

  • Asocierea Site-ului Nostru cu ale site-uri fără să aveți un acord exprimat în mod expres de către Noi;
  • Să vă asociați în nume personal cu Site-ul Nostru fără să aveți un acord exprimat în mod expres de către Noi.

Este dreptul Nostru legal de a acționa pe cale de consecință împotriva tuturor acelor Utilizatori care nu respectă aceste prevederi, în acest sens putând solicită sancționarea în conformitate cu prevederile legale în vigoare a persoanelor care încalcă aceste caluze.

Ne puteți contacta prin intermediul rubricii de Contact în cazul în care considerați că articolele și textele postate pe Site-ul Nostru vă încalcă dreptul de proprietate intelectuală, rugându-vă să ne furnizați în mesajul dvs linkul către materialul pe care îl considerați în culpă, dar și o dovadă clară a conținutului pe care îl considerați ca fiind încălcat. 

Utilizarea Site-ului Multă Bafta.com

ESTE INTERZISĂ:

  • Copierea, distribuirea, multiplicarea sau stocarea prin orice mijloace a informațiilor și conținutului existent pe Site;
  • Intervenția prin orice tip mijloc asupra conținutului Site-ului Multă Bafta.com, precum și modificarea sau ștergerea conținutului Site-ului;
  • Scanarea sau testarea vulnerabilității Site-ului Multă Bafta.com;
  • Intervenția în funcționarea serverelor de găzduire a Site-ului Nostru, prin orice mijloc cunoscut sau necunoscut, inclusiv atacuri de tip DOS sau FLOOD;
  • Utilizarea unor adrese de email sau a unor numere de telefon care sunt publicate pe Site-ul Nostru în scopuri ilegale, de spam ori pentru expedierea unor emailuri și mesaje cu caracter publicitar și comercial.

DISPONIBILITATEA SERVICIILOR SITE-ULUI MULTABAFTA.COM

Asigurăm furnizarea serviciilor Site-ului Nostru fără să existe întreruperi (caracter non-stop), dar avem dreptul de a  modifica sau suspenda, pentru o perioadă temporară sau în mod permanent, parțial sau total, serviciile oferite Utilizatorilor Noștri fără a fi necesară o notificare în prealabil.

SUSPENDAREA ACCESULUI LA SITE-UL MULTĂ BAFTA.COM

Este dreptul nostru de a suspenda accesul parțial sau în totalitate al Utilizatorului, fără nicio notificare prealabilă, în cazul în care prezenții Termeni și Condiții au fost încălcate de către un Utilizator.

COMENTARIILE ȘI MESAJELE UTILIZATORILOR SITE-ULUI

Le oferim Utilizatorilor Noștri posibilitatea de a ne expedia mesaje și comentarii legate de articolele pe care le prezentăm pe Site-ul Multă Bafta.com (Utilizatorul are obligația de a-și scrie adresa de email, numele, conținutul mesajului și să introducă codul CAPTCHA pentru a putea expedia mesajul). Acestea vor fi supuse verificărilor din partea unui moderator, așa că vă recomandăm să nu utilizați un limbaj obscen, cu caracter rasist sau care să aducă atingere în vreun fel Site-ului și Utilizatorilor săi.

Limitarea răspunderii

Multabafta.com este un site care oferă servicii gratuite sub formă de jocuri de cazinou, recenzii și recomandări de cazinouri online, ceea ce înseamnă că nu suntem operatori de tip cazinou online. Noi le oferim utilizatorilor care au ales site-ul nostru informații despre o mulțime de jocuri și cazinouri online, de aceea te putem ajută numai în ceea ce privește aceste date.

Încercăm în permanență să actualizăm datele și informațiile oferite Utilizatorilor Noștri, dar, în ciuda eforturilor noastre este posibil să survină eventuale neconcordanțe sau date eronate, astfel încât, fără intenția noastră, să apară anumite discrepanțe între informațiile prezentate pe Site-ul Nostru și cele din realitate. În astfel de situații nu garantăm asupra datelor și informațiilor pe care le găsiți pe Site, prin urmare ne declinăm răspunderea pentru acele cazuri în care le utilizați în scop personal sau de orice altă natură care ar putea să vă creeze neplăceri sau să va afecteze.

De asemenea, nu ne asumă răspunderea în ceea ce privește eventualele omisiuni sau erori din conținutul postat pe Site, precum și pentru orice daune (directe sau indirecte) suferite de către Utilizator în urma accesării Site-ului Multă Bafta.com ori a celor survenite ca urmare a accesării unor servicii recomandate ale partenerilor noștri. Utilizatorul este în întregime responsabil de verificarea corectitudinii datelor și informațiilor, direct de la sursă, asumându-și în mod voluntar repercursiunile acțiunilor sale.

Politica de confidențialitate și colectarea datelor și informațiilor personale de către site-ul MultaBafta.com

Colectăm datele oferite de către dvs prin expedierea de mesaje (adresa de email, nume, etc.), dar le păstrăm în baza noastră de date și nu le punem decât la dispoziție instituțiilor abilitate prin lege și numai în măsura în care acestea fac dovadă necesității acestora, pe baza unui document oficial ori partenerilor noștri pentru a vă oferi acces la diverse promoții sau pentru furnizarea unor buletine informative .

Site-ul Multă Bafta.com este un site securizat, ceea ce înseamnă că oferim protecție Utilizatorilor noștri prin intermediul unor programe speciale de securitate; cu toate acestea, nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care dvs utilizați o conexiune de internet care nu este securizată și care prezintă vulnerabilități, caz în care veți fi în întregime responsabil de pierderea datelor cu caracter personal. Recomandăm, în virtutea obținerii unui nivel cât mai ridicat de securitate și siguranță atunci când navigați online, instalarea unor programe de tip anti-virus, firewall și anti-malware pentru a preveni, în același timp, orice problema de acest gen. Ne supunem prevederilor legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

În cazul în care nu acceptați prezenții TERMENI ȘI CONDIȚII vă rugăm să nu mai continuați navigarea pe Site-ul nostru și să-l părăsiți imediat! Continuarea navigării pe Site-ul Multă Bafta.com înseamnă că ați citit, înțeles și acceptat acești TERMENI ȘI CONDIȚII! Vă mulțumim și vă dorim Multă Baftă!